Skip to content

Bedandbreakfast - Maritha Munster.nl

U bent hier:  Home - Over Het Oude Atelier
Skip to content

Opgeven nieuwsbrief
Bed & Breakfast Het Oude Atelier Afdrukken

Niets hoeft. Aan alles is gedacht. Logeren in Bed and Breakfast Het Oude Atelier in Schoorl voelt als een warme deken. Een beetje net als thuis, maar dan zonder alle soesa. Eerst de weekendtassen uitpakken, de badkamer inspecteren en genieten van het krakend verse beddengoed. Dan naar buiten. Je oog valt op een uitnodigende dekchair in de grote tuin, vogels hippen in de takken van de bomen. Zodra het begint te schemeren, geven ze een privéconcert. Tastbare rust. Wat een heerlijk vooruitzicht voor de komende dagen.

Welkom op de website van onze B&B! Wij - Maritha Munster en Simon Bakker - vinden het plekje van Het Oude Atelier gewoon te mooi om voor onszelf te houden. Daarom delen we het sinds 2005 graag met anderen. Zodoende ging het toenmalige atelier van bloemsierkunstenaar Maritha op de schop en verrezen er drie gastenkamers. Ze zijn alle drie met oog voor finesse ingericht. Wat dat betekent? Eigentijds comfort, rustige tinten en veel hout. Verrassende florale objecten en schilderijen van eigen hand geven de vertrekken een kunstzinnig tintje. Kun je je ogen niet afhouden van dat ene kunstwerk? Goed nieuws; het is te koop.

Je vertoeft tussen het groen. Op loopafstand liggen kilometerslange struin- en fietspaden door bos, hei en de breedste duinen van ons land. Pal over de drempel beginnen de veranda en de royale bordertuin. Zomerse temperaturen? Dan is dit de aangewezen plek voor het kleurrijke ontbijt. Tijdens frissere dagen verkas je naar het nieuwe atelier. Opstaan met de geur van vers gebakken broodjes. Tast toe! Simpelweg relaxen met koffie en een krantje mag natuurlijk ook.

Bekijk deze link (kamers) voor alle faciliteiten. Ze zijn per kamer op een rij gezet. 

"alles op elkaar afgestemd", ruimte, kleur en sfeer. Uitgerust weer opgeladen naar huis"
Reinier en Rina, Amstelveen

"Met zeer veel aandacht en creativiteit werden 'smorgens de ontbijtjes (ONTBIJTEN) geserveerd. Zoals Maritha zelf zegt; een klein feestje om je dag vrolijk mee te beginnen, waar ze zelf ook van geniet. Dat was overduidelijk!" 
Tieneke, Ede                

                      Active Image                  Active Image