Skip to content

Bedandbreakfast - Maritha Munster.nl

U bent hier:  Home - Cadeaubonnen
Skip to content

Opgeven nieuwsbrief
Cadeaubonnen van bed & breakfast Het Oude Atelier Afdrukken

Tien jaar getrouwd? Of het ja-woord net gevallen? Ben je de trotse ouder van een nieuwbakken doctorandus of heeft een dierbare vriend zijn felbegeerde diploma eindelijk in de wacht gesleept? Er zijn legio redenen om te trakteren op een feestje. Een jubileum op het werk, een goede afloop van een heikel avontuur of als bedankje voor het passen op de katten. Soms wil je iemand gewoonweg even in het zonnetje zetten. Hoe? Met een cadeaubon van onze B&B geef je iets origineels.

Trakteer op een weekendje weg in onze sfeervolle B&B vlakbij bos, strand en zee en wij helpen graag om er een memorabel feestje van te maken. Wat wil dat zeggen? Wij staan garant voor een gastvrije ontvangst, compleet met wandel- en fietskaart en een informatiemap over de omgeving. Alle comfort, persoonlijke zorg en aandacht, de rustgevende sfeer, creatieve setting het het lachende ontbijtje* horen er vanzelfsprekend bij.

Er is veel mogelijk. Als het even kan, vervullen wij ieders wensen. Aas je bijvoorbeeld nog op het ja-woord van je lief? Vertel het ons en wij zorgen in overleg voor een fles wijn en een boeket rode rozen op de kamer. Ook een romantisch diner-voor-twee in een nabijgelegen restaurant wordt zó geregeld. Knappe dame of heer die dan nog 'nee' kan zeggen...

 

Met keus uit drie gastenkamers en het appartement My Precious zit er vast iets van de gading van de gelukkige(n) bij. Klik hier ( foto's van de kamers) en hier ( foto's van appartement My Precious) voor recente beelden.

Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor een verblijf van 2 nachten van € 135, € 155, € 175 en € 235,- Klik hier (reserveringsaanvraag) en vul je contactgegevens en het kader 'bijzonderheden' in om de bon te bestellen.

* Omdat appartement 'My Precious' een eigen keuken heeft, is het lachende ontbijtje optioneel bij te bestellen voor € 11.00 p.p.p.n.