a home away from home....

”(..)in het atelier van Maritha
direct geïnspireerd door de
artistieke omgeving.”

Workshops

Handen uit de mouwen en zelf aan de slag? Kom met een eigen groepje en ga onder begeleiding van Maritha op een speelse en creatieve ontdekkingstocht. Laat je verrassen!

Ook zonder verblijf te boeken.

Fire of Passion 1

Verkoop

Een creatie mee naar huis? Dat treft! Het merendeel van het werk van Maritha is ook te koop. Zoek je iets unieks voor aan de wand? of juist iets bijzonders voor in de tuin? Neem gerust een kijkje in de collectie.

logo Inner-Coaching

Coaching

Op zoek naar een ervaren coach, iemand die tijdelijk met je meekijkt naar wat ingewikkeld of onoplosbaar lijkt? Zo’n coach is Simon Bakker. Hij helpt je, jouw team of bedrijf met zijn systemische blik op weg om de regie weer in eigen hand te nemen. Hij doet dat door individuele coaching en met behulp van opstellingen

logo-Gaia-met-achtergrond

Opstellingen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Het Gaia-opstellingenteam, bestaande uit Monique Heemskerk, Eva Cochius en Simon Bakker, helpt je graag om meer inzicht te verwerven in wat jou zo uit balans brengt of dat wat verwarring schept in jouw leven. Door een opstelling ontstaat er meer bewustzijn en lichtheid. Het geeft inzicht en maakt dat we ons beter voelen.