a home away from home....

Opstellingen

Opstellingen helpen ons om door de bomen het bos weer te zien. Er ontstaat meer bewustzijn en lichtheid. Het geeft inzicht en maakt dat we ons beter voelen. We komen meer in balans en de verbondenheid met de aardse werkelijkheid kan weer worden ervaren en gevoeld.

Waar gaat het over

Veelal zijn onze problemen verbonden met ingrijpende gebeurtenissen uit onze jeugd, met onze ouders of zelfs met die van generaties daarvoor. We hebben ermee leren omgaan, er iets slims op bedacht, maar het voor onszelf niet opgelost.
Daardoor worden we in het dagelijkse leven getriggerd, zonder te weten wat er nu eigenlijk aan de hand is. We raken erover in verwarring en stoppen het direct weer weg. De confrontatie met wat we vroeger hebben meegemaakt of uit eerdere generaties met ons meedragen is vaak te groot. Dat maakt dat wij daar verre van willen blijven………totdat het in ons dagelijks leven te zwaar wordt. Dan kunnen er lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan.

Opstellingen

In opstellingen worden de ervaren klachten, remmingen of blokkades door representanten plaatsvervangend neergezet. Afhankelijk van de ervaringen van de cliënt met opstellingen, worden diverse methodieken gehanteerd:
- opstellingen van het verlangen
- woordopstellingen
- symptoomopstellingen
- reguliere familie-opstellingen
- organisatie- en teamopstellingen

DATA resterende OPSTELLINGEN 2019 (op zondagmiddag van 12.15 – 17.00 uur)
- 6 en 20 oktober
- 3 november
- 1 december

Zie voor meer informatie en opgave: www.gaia-opstellingen.nl