a home away from home....

Over ons

Naast gastvrouw van Het Oude Atelier is Maritha bloemsierkunstenaar. De liefde voor wat groeit en bloeit werd haar met de paplepel ingegoten. Het gaf haar zogezegd ‘groene vingers’. Zij combineert dit talent met haar gevoel voor harmonie, vorm, kleur en oog voor detail. Dit is binnen en buiten ‘Het Oude Atelier’ volop zichtbaar en voelbaar. Hetzelfde geldt voor haar andere kunstzinnige creaties. Naast het werken met natuurlijke materialen werkt zij sinds eind jaren ’90 ook met verf en papier. Zij creëert daarbij op intuïtieve wijze. Niets staat daarbij vast. Alles is mogelijk. Stap voor stap ontvouwt zich wat gezien wil worden in een beeld naar buiten.  Een creatie wordt geboren.

Geïnspireerd geraakt en wil je zelf aan de slag? Kom dan met een eigen groepje en ga onder begeleiding van Maritha op een speelse en creatieve ontdekkingstocht. Laat je verrassen!
Ook zonder verblijf te boeken.

Naast ondersteunend gastheer van Het Oude Atelier heeft Simon met zijn bedrijfskundige achtergrond een eigen coachpraktijk. Als systemisch coach, opsteller, traumatherapeut, trainer en sparring-partner begeleidt hij individuele personen en organisaties met respectievelijk levens-, familie- en organisatievraagstukken.
Meer informatie over opstellingen en Gaia.

Schildert Maritha juist vanuit haar intuïtie, Simon werkt graag naar model. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar het vrouwelijk naakt. Veelal weergegeven in tinten zwart en wit.