a home away from home....

Workshop -Talking Stick

De talkingstick wordt ook wel praat-, spreek- of krachtstok genoemd. Het maken ervan doe je met één of meerdere intenties. Het is een manier van werken om een kwaliteit in jezelf te versterken. Je geeft namelijk tijdens het maken de energie van je intentie(s) mee aan het krachtvoorwerp. Het bekrachtigd daardoor. Zo kan er een verlangen zijn naar meer zelfvertrouwen, speelsheid of moed. Ook verbinding, mededogen of openheid zijn daar voorbeelden van. Alleen al het zien van je eigen krachtstok zal je helpen herinneren aan de betekenis die je erin hebt gelegd. Het is een zichtbaar gemaakt verlangen in een door jou zelf gemaakte reminder.

Een krachtstok kan naast persoonlijke reminder ook gebruikt worden als talking stick in cirkels, ceremonies, vergaderingen, het gezin, opleidingen en trainingen. Het gebruik ervan geeft rust in de communicatie, het leert een ieder te luisteren, zich uit te spreken en respect te hebben voor andermans zienswijze.

De workshop start met een meditatie en we sluiten af met een inwijding van de talking sticks. We werken tijdens de dag deels in stilte. Afgestemd op je intentie(s), intuïtie, de aangeboden materialen en technieken kom je tot jouw unieke krachtstok.

Aantal deelnemers: minimaal 2
Datum: in overleg
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Prijs: € 125,-. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, soep en een broodje

Aanmelden