a home away from home....

Workshop Treasure Box

Door de jaren heen verzamelen we allerlei spulletjes. Daar zitten soms zaken tussen, waarmee we op een speciale manier verbonden zijn. Het zijn veelal dingen die je raken, een speciale waarde voor je hebben, die je bij je wilt houden en daardoor op een bepaalde manier ‘schatten’ voor je zijn geworden. Soms omdat ze gewoon mooi zijn (sieraden) of treffend (losse teksten en gedichten). Een andere keer omdat ze je doen denken aan een bijzonder moment of misschien wel een bepaald persoon (foto’s of voorwerpen).
Deze ‘treasures’ belanden na verloop van tijd, veelal verdeeld over het huis, in een laadje, hoekje of een plekje waarvan je niet meer wist dat je het daar had opgeborgen…..........totdat je het weer vond.

In deze workshop van een halve of een hele dag, ga je jouw Treasure Box maken, een bewaarplaats om dierbare herinneringen een vaste eervolle plek te geven…...............om ze vervolgens nooit meer uit het oog te verliezen!

Ook leuk als verjaardagsfeestje, het familie-, bedrijfs- of vriendinnenuitje.

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10
Datum: in overleg
Prijs: € 45,-  halve dag   13.00 - 16.00 uur
Prijs: € 85,-  hele dag   10.00 - 16.00 uur
Prijzen zijn inclusief alle materialen, koffie, koffie, thee en bij een hele dag inclusief lunch

Je wilt deze workshop heel graag volgen, je heb geen groep of je groepje te klein? Geen punt! via de aanmeldbutton geef je aan met hoeveel personen je wilt komen en bij voldoende geïnteresseerden ontvang je van mij bericht met een datum of data waarvoor je je definitief kunt aanmelden.

Aanmelden